La comptable de la botiga de roba Forever Young, Raquel Vázquez, ha declarat aquest dimecres que la presumpta manipulació de dades informàtiques que la Fiscalia intueix per encobrir els acusats Francisco Camps i Ricardo Costa és deguda a l'actuació d'un 'pirata' informàtic.Vázquez ha declarat com a testimoni en la vuitena jornada del judici del 'Cas dels vestits'. La comptable ha assegurat que l'encreument de correus informàtics que apareix al sumari on es revelen presumptes actuacions per assegurar que no hi ha manipulació de dades es deu a un atac al seu ordinador. Els presumptes canvis corresponien a canviar les comandes on apareixia el nom de Camps pel d'Álvaro Pérez 'El Bigotis'.

Durant aproximadament cinc hores, la comptable de Forever Young s'ha sotmès a les preguntes de la fiscalia, l'acusació popular i la defensa de Camps en aquest matí de la vuitena jornada del judici del 'Cas dels vestits'. Queda pendent fins a dos quarts de cinc de la tarda la declaració davant la defensa de Ricardo Costa.

La comptable externa de la botiga Forever Young, Raquel Vázquez, ha assegurat en la seva declaració com a testimoni a preguntes de la fiscalia que les presumptes instruccions per amagar manipulacions de les comandes on apareixia el nom de Camps són degudes a un atac informàtic.

Vázquez justificava així les instruccions que per correu electrònic li va donar el propietari de la botiga, Eduardo Hinojosa, perquè li digués a l'informàtic que signés un document on figurava que no es podien alterar les dades de la comptabilitat i cobrir-se així les esquenes. L'informàtic s'hi va negar en un correu on deia que si feia això aniria a la presó. La comptable ha dit que algú va entrar al seu ordinador i va escriure aquest correu i va esborrar tots els que s'havien enviat i rebut al llarg d'un any.

Segons la fiscalia, Hinojosa va alterar la comptabilitat a poc d'obrir-se les investigacions perquè allà on deia Francisco Camps figurés el nom d'Álvaro Pérez 'El Bigotis' i pretenia blindar-se amb la declaració d'aquest informàtic.

La comptable tampoc ha pogut assegurar que les comandes a nom de Camps on figura a inscripció 'Camps nou client' corresponguin a un altre client amb el nom de Javier Camps, tal com va assegurar ella mateixa en una primera declaració.

Tant la fiscalia com l'acusació han preguntat la testimoni que quines verificacions va fer en el seu moment per asseverar que indicar que corresponien a l'expresident valencià era "una temeritat". Vázquez ha assegurat no recordar-ho.

La comptable també ha confirmat que Eduardo Hinojosa es va reunir amb tots els directors de botiga per saber què opinaven sobre el que el sastre José Tomás, que va inculpar l'expresident, estava dient a la premsa. Vázquez ha dit que ella va estar present en aquelles reunions.

La defensa de Francisco Camps ha incidit al testimoni i davant el jurat sobre els diferents processos judicials oberts entre el propietari de Forever Young, Eduardo Hinojosa, i el sastre José Tomás per possibles modificacions de factures.