La cèntrica administració número 1 de Caldes de Montbui que ha repartit part del quart premi de la Rifa de Nadal al número 25.506 s'ha s'omplert de veïns i curiosos des que quarts d'onze del matí s'hi han aplegat per celebrar la notícia. La propietària de l'administració, Rosa Viaplana, ha explicat a l'ACN que molts dels seus clients portaven jugant al mateix número gairebé des de l'obertura de l'oficina, l'any 1982, i que ha venut la majoria de paperetes en forma de dècims i per finestreta. L'administració ja havia repartit un quart premi de la rifa nadalenca el 1998.

La propietària de l'administració, Rosa Viaplana, ha precisat que han repartit 193 sèries del número 25.506, que a 200.000 euros per sèrie fa que hagin entregat més de 38 milions d'euros.

Viaplana ha explicat que han venut la majoria de números en forma de dècims i també alguna participació, i la gran part per finestreta. S'han venut pràcticament tots els dècims.

D'altra banda, la propietària ha recordat que molts dels clients de l'administració portaven jugant al mateix número pràcticament des de l'obertura de l'oficina, l'any 1982.

Una de les premiades ha estat Sofía Álvarez, que ha assegurat que va somiar amb el número: 'Estava netejant a casa, he vist el número i no sabia si era el que teníem', ha explicat. I és que, juntament amb dues amigues, van comprar un dècim del número premiat: 'Quan t'ho diuen, no t'ho creus'.

Álvarez, que ha estat malalta de càncer i ara és a l'atur, ha explicat que destinarà els diners del premi 'a tapar algun forat' però també 'a disfrutar-lo'.

Quarts premisEls números 57896 i el 25506 han resultat premiats amb els dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de

Loteria de Nadal