'La Bruixa d'Or' de Sort (Lleida) ha tornat a fer honor al nom de la seva població i s'ha fet amb part del segon premi, el 00147, i del cinquè, 15.548, dels quals en total ha repartit 35 milions en el Sorteig de Nadal.

L'administració que regenta el mediàtic Xavier Gabriel i que ha repartit avui part del segon premi de la loteria de Nadal i part d'un cinquè, s'ha convertit aquest matí en una festa en la qual s'han repartit piruletes, pernil i vi amb "partícules d'or".

Gabriel ha instal·lat una carpa a les portes de l'establiment, en la qual dos artesans del sucre s'han encarregat de fer piruletes de caramel personalitzades, a les quals es podia "gravar", per exemple, el número del dècim guanyador.

El loter ha aprofitat a més la presència dels mitjans de comunicació que han cobert el sorteig per publicitar els productes que comercialitza amb el seu nom.

En concret, a la citada carpa hi havia també un tallador de pernil que anava repartint entre els assistents talls d'una marca que porta les sigles del loter, X.G. Coto.

"És un pernil de Guijuelo del que vam seleccionar 200 de les millors peces i les vam comercialitzar amb el nostre nom", ha explicat Gabriel.

A la carpa, d'una altra banda, també havia diverses ampolles de X.G. Irius, un vi de Somontano que comercialitza el loter i que porta partícules d'or.

Aquest ha estat l'únic producte que els assistents a l'esdeveniment no han pogut degustar.

Finalment, a l'exterior de l'administració, Gabriel també hi ha instal·lat un camió de grans dimensions, un cotxe Legend i un Bisccuter, tots pintats de negre i amb la imatge de La Bruixa d'Or en daurat.