L'Escala

Varador l’Escala, un varador modern i actual

Disposa d’11.000 metres quadrats per al manteniment i la reparació d’embarcacions

Estança d’embarcacions en sec en el varador.

Estança d’embarcacions en sec en el varador. / Varador l'Escala

Emporda.info

Creada el 2002, l’àrea tècnica de reparació i manteniment d’embarcacions del port de l’Escala és un varador modern i actual preparat per donar serveis a clients particulars i professionals procedents de tota la Costa Brava.

Maquinària per al moviment d’embarcacions.  | VARADOR L’ESCALA

Maquinària per al moviment d’embarcacions. | VARADOR L’ESCALA / redacció l’escala

Gran superfície al teu servei

Varador l’Escala disposa d’11.000 metres quadrats per al manteniment i la reparació d’embarcacions de fins a 22 metres d’eslora i 60 tones. Per això, té un moll d’espera de 40 metres, un hangar de més de 1.500 metres quadrats, un travelift, pel moviment d’embarcacions, amb capacitat per a unitats de fins a 22 metres i 60 tones, un carro elevador per a models de fins a 8 metres i 18 tones i una grua pel desplaçament d’embarcacions de menors dimensions.

Servei integral i qualificat

La qualificació dels professionals de la companyia és una altra de les seves cartes per oferir un servei de la millor qualitat que, a més, és integral. La seva oferta de serveis és molt completa i va des del tractament complet de l’obra viva, reparació de fibra de vidre, mecànica, hivernatge i fusteria, fins a la tapisseria, treballs en acer inoxidable o l’assessorament en assegurances nàutiques. També disposa d’un servei d’atenció als clients i als proveïdors en català, castellà, anglès i francès. En línia amb el seu compromís ambiental tant el seu personal com els usuaris disposen d’un conjunt d’instal·lacions per contribuir en l’objectiu de preservar el mediambient.

Ofereix, a més, interessants promocions ideades per mantenir l’embarcació en el millor estat durant tot l’any a bon preu. Entre elles destaca el nou Pack de Neteja Exterior, que proposa la neteja mensual de la coberta i l’obra morta per gaudir sempre de la teva embarcació i que estigui en les millors condicions.

Varador l'Escala