Figueres

Humitat-Stop resol la humitat del teu habitatge o local abans no afecti la teva salut

T’ajuda a resoldre els problemes derivats de capil·laritats amb el reconegut sistema electrofísic HS-221

Humitat-Stop té la seva seu al carrer Muralla de Figueres.

Humitat-Stop té la seva seu al carrer Muralla de Figueres. / Emporda.info

Emporda.info

Per a qualsevol estructura, la humitat és un risc que s’ha de resoldre amb la màxima celeritat abans no generi problemes difícils de resoldre. De la manera menys inesperada, apareixen humitats a la llar o a la nostra empresa, i s’inicien els maldecaps. Les partícules van pujant per les parets, apareixen trencs, desperfectes i la pintura comença a saltar.

Per a aquest problema, que tant neguiteja quan es fa palpable, existeix una solució molt efectiva que està a l’abast a través d’una sola trucada. I aquesta solució d’alta efectivitat us la proposa l’empresa Humitat-Stop, dirigida per l’expert Antoni Pagès.

L’empresa, distribuïdora oficial per a la província de Girona d’aquesta solució, disposa d’un sistema científic molt efectiu per solucionar aquest problema: l’HS221. Es tracta d’un sistema electrofísic sense fils, que elimina l’origen de les humitats per capil·laritat, de forma definitiva, ràpida, i sense necessitat de fer obres.

Aquest mètode funciona a través d’una sèrie d’ones electromagnètiques que són completament innòcues per a les persones, els animals i les plantes. L’HS-221 és una evolució de l’electroosmosi. Es tracta d’un sistema electrofísic que defineix millor el seu funcionament i està certificat internacionalment per la Comunitat Europea i per l’Institut ICNIRP. Aquesta certificació acredita que les ones electromagnètiques de l’equip no són nocives per a la salut de persones, animals i plantes. Això es deu al fet que aquestes ones són de molt baixa intensitat i freqüència. L’aparell té una àmplia capacitat, ja que pot cobrir des d’un soterrani fins a una catedral.

Més barat

«Aquest sistema és més barat que les solucions tradicionals», explica Antoni Pagès, tot recordant que «quan no hi ha ni gota d’humitat a la llar, la propietat esdevé més revalorada, confortable, i s’hi viu millor», diu Antoni Pagès.

Després d’uns anys treballant des d’Espolla, l’empresa dona servei des del carrer Muralla de Figueres. Per a tots els interessats, Humitat-Stop ofereix un servei de diagnòstic gratuït dels problemes d’humitat a la llar o en els vostres locals de magatzem o empresa.

[object Object]