Grup Gestió Girona és un gabinet professional dedicat als serveis integrals en l’assessorament empresarial. Des de l’any 1979 treballa amb el compromís de satisfer les expectatives dels seus clients amb anticipació i coneixement de les seves necessitats en els àmbits fiscal, laboral, consultoria, auditoria, serveis jurídics i assegurances.

La filosofia del gabinet és acompanyar els clients, tant en el dia a dia com en la presa de les decisions presents i futures més adequades, per tal d’aconseguir un assessorament permanent i amb una relació propera i proactiva. Tot això, es basa en una constant formació en totes les matèries i en la posada al en totes les noves lleis i normatives que, cada vegada més sovint, es van aprovant.

Joan Sagué, director del despatx de Figueres; Albert Valls, director dels despatxos de Palamós i Platja d’Aro; Pere Juanola, director del despatx de Roses, destaquen la qualitat de l’assessorament gràcies a l’experiència, a l’especialització en les diferents àrees empresarials i al tracte directe amb cada client que vol arribar a una eficàcia òptima en la presa de decisions.

Els clients saben que Grup Gestió Girona aporta rigor, experiència, coneixement i un valor afegit que pot suposar un important estalvi, tant en l’aspecte econòmic com en la tranquil·litat d’haver actuat de forma adequada. El gabinet compta amb un equip multi disciplinari format per personal especialitzat en les diferents branques empresarials amb la finalitat de poder oferir un servei integral i de qualitat.

La vocació de servei i la formació contínua del personal permeten crear un equip humà que té com a objectiu principal aportar les millors solucions a cada client.

Corredoria d’assegurances

D’un temps ençà, Grup Gestió Girona disposa també d’un departament d’assegurances que vol complementar i completar l’oferta de serveis de qualitat als seus clients.

Grup Gestió Girona

  • Adreces: avinguda Salvador Dalí, 13, Figueres / avinguda Jaume I, 25, Roses
  • Telèfons: 972 678 126 (Figueres) i 972 459 352 (Roses)
  • Web: www.gestiogirona.com