Amb l’arribada de l’estiu i del bon temps, molts joves s’animen i, entre els objectius que es marquen, hi ha treure’s el carnet de conduir durant les vacances. A l’autoescola FPC de Figueres, treballen amb un mètode fàcil i ràpid. De fet, ja han començat a impartir les seves conegudes classes intensives de teòrica.

Perquè l’horari no sigui un problema, l’autoescola ofereix cursos tant al matí com a la tarda i, per als que no hi poden assistir presencialment, també poden escollir l’opció en línia amb un seguiment personalitzat. A l’hora de començar les classes pràctiques, l’autoescola FPC de Figueres disposa de diferents classes de vehicles.

A més, també s’adapten a l’horari dels clients per facilitar-los el seu millor aprenentatge. Això pel que fa als cotxes, mentre que, per a les motocicletes, a l’autoescola FPC, ja ho tenen tot a punt perquè el client pugui escollir, si vol conduir una motocicleta amb marxes o una d’automàtica, i de la cilindrada que més li convingui. Per a una millor comoditat, l’autoescola FPC disposa de tres centres a la capital de l’Alt Empordà: un està ubicat al carrer Sant Pau, 45; un altre es troba al carrer Talc, 1, i el tercer està al carrer Girona, 25, a tocar de la Rambla de Figueres.

Les persones que hi estiguin interessades, es poden informar en qualsevol de les seves tres autoescoles de Figueres, trucant al telèfon 972 676 604, o bé a través de la seva pàgina d’internet: www.fpc.es. També és fàcil localitzar-los a través dels perfils de les xarxes socials, concretament a Facebook, on segur tothom pot reconèixer un munt de cares conegudes.

Autoescola FPC

  • Adreces: carrer Sant Pau, 45; carrer Talc, 1; i carrer Girona, 25, Figueres
  • Telèfon: 972 676 604
  • Web: www.fpc.es