Roig Urban Comfort i Orígens Concept Store sempre aposten per oferir productes nous i adaptats a les demandes dels seus clients. En aquest afany d’especialització, diferenciació i proximitat, l’emblemàtic establiment figuerenc ofereix també calçats de la marca MBT, essent distribuïdors exclusius.

Gràcies a MBT, calçats Roig ofereix productes còmodes i confortables, i que fins i tot són beneficiosos per la nostra salut. En aquest sentit, les sabates d’aquesta marca aporten millores pel nostre cos, reduint els dolors als genolls, als malucs, a l’esquena i als peus. Al detall, aquests calçats poden ajudar a combatre i reduir el dolor d’una hèrnia discal, i també dels neuromes de Morton, de les fasciïtis plantars o dels esperons, entre altres.

El catàleg de la marca ofereix nombroses opcions Irene Roé

La millor tecnologia

Els calçats de la marca MBT ofereixen una sèrie de beneficis, ja que la marca utilitza una tecnologia pròpia per desenvolupar i fabricar els seus productes. En concret, fa servir el SensorTechnologyTM de MBT, que proporciona un amortiment òptim del taló, i l’eix de pivot, que admet un moviment de rodolament actiu amb cada pas. En aquesta línia, val a dir que les sabates MBT milloren l’equilibri, la postura, el retorn venós, redueixen el dolor lumbar, i alhora augmenten l’activitat muscular.

Els calçats de MBT ofereixen les millors comoditats per als nostres peus Irene Roé

Així mateix, cal destacar que en total hi ha tres categories de sabates adaptades a les necessitats dels clients: Active, Dynamic i Performance. Tal vegada, els calçats de MBT tenen unes soles corbades patentades, la qual cosa les fa úniques i exclusives al mercat. Aquestes soles estan fabricades amb cinc components clau que, en funcionar units, faciliten el moviment de balanceig.

Components

Els cinc components són: una plantilla anatòmica de poliuretà, una junta duradora multifuncional, una entresola amb eix de gir, la MBT Sensor Tecnology i la sola de tracció millorada. Tots els models de sabates MBT es poden descobrir a la botiga Roig Urban Comfort, situat a la Rambla de Figueres i, també, a l’establiment del carrer Mercadal de Banyoles, on us atendran amb un tracte proper i adaptat als gustos, preferències i necessitats de cada client.

L’assortit és variat i d’alta qualitat Irene Roé

Calçats Roig