L’especialitat mèdica que s’encarrega de les malalties de les oïdes, el nas i la laringe, així com de moltes de les patologies del cap i el coll, és l’otorrinolaringologia. Moltes d’aquestes malalties afecten els nostres òrgans dels sentits i, per tant, la nostra capacitat de comunicar-nos i de fer vida social: parlar, sentir, olorar… Quan ens sentim privats d’aquestes capacitats la nostra qualitat de vida se’n ressent de seguida.

El Dr. Jesús Pérez Villa es va formar com a Metge Especialista en Otorrinolaringologia i Cirurgia de Cap i Coll a l’Hospital Clínic de Barcelona. L’any 1993 es va incorporar al Servei d’ORL de l’Hospital de Figueres, de recent creació, i des de fa 13 anys és el seu Cap de Servei. Des de l’any 2005 té oberta al públic la seva Consulta d’ORL al carrer Caamaño de Figueres.

A la consulta del doctor Pérez s’atenen totes les malalties que pertanyen a l’especialitat, i al centre disposen de l’equipament necessari per poder fer els diagnòstics de manera immediata: otomicroscòpia, timpanometria, audiometria, endoscòpia nasal, laringoscòpia amb fibra òptica, entre altres... Els problemes poden afectar qualsevol grup d’edat, i poden requerir tractaments tant mèdics com quirúrgics. Una visita ràpida amb exploracions indolores pot acabar amb aquelles molèsties que potser fa temps que ens generen preocupació.

Dr. Jesús Pérez Villa

  • Adreça: carrer Caamaño, 7, 1a C, Figueres
  • Telèfon: 972 504 291
  • Horari: Hores a convenir