El comerç Blau Artesania de l’Escala ha fet un salt de qualitat, aquest passat febrer, amb el seu trasllat a un local de la cèntrica avinguda de Montgó. Es tracta d’un espai més ben posicionat i tres vegades més extens que l’anterior, un canvi que dona un nou impuls a aquest establiment local.

Blau Artesania és una botiga familiar regentada per una família de l’Escala dedicada als minerals de col·lecció i a les joies de plata de guariment. També exposen i venen decoració i productes esotèrics diversos, com ara espelmes i encensos, bols tibetans, ganesha i budes, àngels, bruixes i fades, làmpades o olis i difusors.

L’empresa es dedica al món dels minerals des de molt abans d’obrir la primera botiga física. En uns inicis, van començar participant en nombroses fires i mercats, on venien i exposaven els seus productes, i no va ser fins fa tres anys quan van obrir la primera botiga física a l’Escala.

Tot i això, actualment van combinant l’atenció a la botiga amb la participació en diverses fires. La pròxima on Blau Artesania muntarà la paradeta és a la fira grecoromana del Triumvirat Mediterrani, que se celebra aquest cap de setmana a l’Escala.

La botiga amplia l’horari durant la temporada estival; obren de dimarts a dissabte, de deu a una i de quatre a vuit, i també els diumenges al matí.

Blau Artesania

TELÈFON: 618 889 033

INSTAGRAM: @blau.artesania