Cimalsa, empresa pública de la Generalitat de Catalunya, adscrita al departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, que promou, desenvolupa i gestiona infraestructures i centrals per al transport de mercaderies, la logística i la mobilitat, incorpora a Logis Empordà el Grup Peralada. El Grup ha adquirit, per 3,9 milions d’euros, sis parcel·les de la plataforma, amb una extensió total d’aproximadament 32.800 m2.

La implantació del Grup Peralada a Logis Empordà suposa un gran impuls al creixement de l’activitat econòmica de l’Alt Empordà. És, alhora, una mostra de la rellevància d’impulsar plataformes en ubicacions estratègiques que es tradueixen en la creació de llocs de treball i agrupades sota el paraigua de CIMALSA, que concentra l’activitat logística en punts concrets del territori oferint i integrant serveis per a les empreses que s’hi instal·len.

Des de Grup Peralada, el seu president Javier Suqué Mateu ha comentat que, “pel Grup Peralada aquesta nova adquisició suposa una clara i contínua aposta en el desenvolupament del territori i la seva activitat econòmica, així com el creixement de la nostra divisió de Vins i Caves a l’Empordà”.

Per la seva banda, Enric Ticó, president de Cimalsa, assenyala que “l’impuls de Logis Empordà representa una aposta pel territori i pel seu creixement econòmic, impulsant la creació de nous llocs de treball de qualitat, tant directes com indirectes, que contribuiran a la prosperitat econòmica de la comarca i del nord de Catalunya”.

Logis Empordà, situat al hub logístic del Far-Vilamalla, és una de les plataformes que centrarà les actuacions de Cimalsa aquest 2022. Juntament amb l’Incasòl, Cimalsa treballa en la seva ampliació. Logis Empordà compta actualment amb una extensió de 73 hectàrees i preveu la creació de 1.900 llocs de treball directes

Plànol de LOGIS Empordà CIMALSA