Petrolis Figueres és una empresa familiar que es dedica a la venda de carburants i combustibles. Fundada l’any 1993, s’ha consolidat com a líder en el subministrament i la venda de productes petrolífers a l’Alt Empordà.

Durant aquesta crisi sanitària, Petrolis Figueres no ha deixat de servir als seus clients, ja que es tracta d’un servei essencial. Ho ha fet seguint estrictes mesures de seguretat i amb l’eficàcia habitual d’una empresa que sempre té en compte les necessitats i les prioritats dels seus clients.

Petrolis Figueres ofereix els seus serveis exclusivament a la comarca, tant a empreses privades com a particulars. Això els permet oferir un complet servei de distribució de gasoil a domicili en les millors condicions de gasoil A, gasoil B i gasoil C, tant a petits com a grans consumidors. L’empresa disposa d’un servei de repartiment a domicili amb les millors condicions de comoditat, rapidesa, qualitat, seguretat i també garantint els millors preus. Cal assenyalar, a més, que el servei de transport és gratuït.

Varietat de productes

Petrolis Figueres també ofereix gasoil per a calefacció i aigua sanitària domèstica. A més, disposa de gasoil per a consum agrícola, ramader, pesca, usos industrials, grups electrògens i motors fixos per a millorar la qualitat del servei.

Finalment, un altre dels seus productes són gasoils per a transport de tota mena de maquinària d’obres públiques, construcció i automoció. Per al consumidor, l’estalvi es materialitza tant en la compra de gasoil com en el manteniment del motor.

Petrolis Figueres

Adreça: carrer Nou de Vilatenim, 4. Figueres

Telèfon: 972 505 608 / 629 737 349

Web: www.petrolisfigueres.com