La cooperativa Metal·lúrgica de Camallera, ubicada a prop de l’estació del nucli de Camallera, proveeix estructures de ferro, d’inoxidable i d’alumini, i tractaments de peces d’acer amb pavonat i zincat, a gran diversitat d’empreses de la comarca, principalment ubicades a Figueres.

La seva llarga experiència, amb la Quimeta Ordeix i en Narcís Bertran al capdavant, ha acumulat una fidel clientela, generant la confiança de les coses ben fetes. Metal·lúrgica de Camallera ha realitzat, recentment, tres noves inversions per tal de poder ampliar els serveis que ofereixen a empreses de serralleria i fabricants de maquinària. D’una banda, han posat en funcionament una instal·lació de pavonat en calent, dotada de nombroses banyeres. Aquest tractament dona un acabat decoratiu en negre a l’acer i, a més, brinda una protecció contra la corrosió a la peça metàl·lica.

D’altra banda, Metal·lúrgica de Camallera ha adquirit nova maquinària per treballar amb més seguretat i més qualitat. També ha ampliat l’equip amb un tècnic de projectes i dos operaris més a taller.

A més del pavonat en calent, ofereixen el servei de zincats, un tipus de recobriment amb l’objectiu de millorar l’aspecte visual d’una peça de metall, realitzat mitjançant un bany de zinc, el qual, alhora, la protegeix de l’oxidació i de la corrosió.

Entre altres coses, en aquesta empresa empordanesa realitzen productes, com ara mobles metàl·lics, serralleria o estructures per a vaixells, des dels ponts fins a les caixes pels quadres de comandament.

Metal·lúrgica de Camallera

Adreça: carrer de l'Estació, 9

Telèfon: 972 794 125

Web: www.metallcam.com