L’empresa CopyCenter Figueres, reconeguda especialista en copisteria, impremta, disseny i retolació, ha ampliat la seva llista de serveis incorporant al seu establiment la marca associada Debuenatinta, present a tot l’Estat espanyol amb un extens catàleg. «Hem fet un pas endavant per a incrementar l’oferta de productes de qualitat per als nostres clients amb preus molt competitius», explica Ernest Ollero, responsable de l’establiment del carrer Sant pau.

Des de 2002, l’objectiu de Debuenatinta ha estat consolidar-se com una empresa referent en el sector del consumible informàtic.

A Debuenatinta Figueres es podran comprar cartutxos de tinta, tòner, TTR, cintes i tambors de totes les marques disponibles al mercat i que són ideals tant per a un ús professional com domèstic. En aquests productes, el client podrà obtenir un estalvi de fins a un 80% respecte al preu d’un consumible original. També disposen una línia d’accessoris informàtics, venda d’impressores. Al seu torn, són Distribuïdors Oficials DIGI, O2 i Virgin Telco i punt GLS ParcelShop i UPS Access Point.

Al mateix local també s’habilita una zona de venda de tota mena de productes informàtics, una línia de venda de paper i una petita zona de material d’oficina. A més, amb la targeta de fidelització Debuenatinta podreu gaudir d’un 5% de descompte en totes les compres de cartutxos de tinta i tòners alternatius. CopyCenter té servei de lliurament de comandes a domicili. La botiga és oberta matí i tarda els dies laborables i el dissabte al matí.

Copycenter/Debuenatinta

TELÈFON: 872.000.537

WEB: www.copycenter.cat