Les aromes tenen una capacitat màgica de transportar-nos, crear atmosferes, fer-nos viure records, connectar-nos amb estats d’ànim o fins i tot canviar sensacions. És per aquest motiu que des de Supermercats Montserrat et proposem decorar casa teva amb fragàncies i espelmes aromàtiques.

Triar aquelles olors que més s’adaptin a les vostres activitats i moments del dia, us permetran transformar i gaudir molt més dels teus espais de la casa com la cuina, el menjador o incús els banys i dormitoris.

Col·locar fragàncies a casa és una manera de reforçar el disseny i decoració dels teus espais, no només reforcen l’estil de la teva llar, sinó que també juguen un paper important a l’hora d’harmonitzar els colors i els materials.

Com hem explicat anteriorment, hi ha olors que ens ajuden a relaxar-nos i a calmar-nos, i altres que ens transmeten energia com els cítrics i els d’algunes flors. Quan parlem que les olors ens poden canviar l’estat d’ànim o de transportar-nos ens referim al fet que en el moment que identifiquem una olor, ens pot fer pensar en un record de la infància o d’un moment viscut anteriorment, o bé recordar-nos a una persona, i això fa que el nostre estat d’ànim canvi de sobte.

Des de Supermercats Montserrat recomanem tenir unes olors bàsiques que ens facin sentir bé, identificar les olors amb casa nostra i que ens transmetin pau i tranquil·litat. Però com a opció complementaria, és una bona idea tenir algunes fragàncies per a determinats moments del dia o per a ocasions especials.

Entre les aromes que ens transmeten tranquil·litat i ens ajuden a relaxar-nos trobarem aquelles fragàncies d’espígol o lavanda, camamilla, gessamí, encens o mirra. Si pel contrari, el que volem són aromes que ens transmetin vitalitat, els aromes que haurem de buscar són aquells que són més cítrics com l’aranja, la llimona i el romaní, o fins i tot la canyella i la vainilla, que són aromes revitalitzats i ens ajudaran a crear ambients més dinàmics.

A Supermercats Montserrat hi trobaràs les últimes novetats de Cereria Mollá i ceres Roura perfectes per a complementar la decoració de la teva llar amb uns aromes agradables i un disseny atractiu i elegant...Qualsevol de les teves necessitats quedaran satisfetes amb l’orientació que t’oferiran l’equip de professionals del supermercat que porta ja més de 50 anys de dedicació als seus clients. Trobaràs als establiments Montserrat al Súper Montserrat (Sant Mori 1 d’Empuriabrava), l’Híper Montserrat (Sant Maurici 1 d’Empuriabrava) i el Súper Montserrat (Figueres, 22-26 a Castelló d’Empúries).