GM Food, companyia amb seu a Vilamalla referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat en la localitat alacantina de Torrevieja la seva cinquena gasolinera GMOil en la Comunitat Valenciana, i vint-i-tresena a l’Estat. La nova estació de servei ha suposat una inversió de 406.000 euros, i s’afegeix a les obertes durant aquest any en els recintes dels seus cash&carry de Manresa, Finestrat i Elx.

L'ensenya té previst continuar amb l'expansió de les seves gasolineres autoservei en els pròxims anys.

GMOil Torrevieja situada en el recinte del cash&carry GMcash, donarà servei les 24 hores del dia, i compta amb dos assortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d’Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

GM Food ocupa 160 persones en la Comunitat Valenciana, on treballa amb 140 proveïdors locals, compta amb 11 GMcash, 5 gasolineres GMOil (Alacant, Castelló, Elx, Finestrat i Torrevieja), i 36 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim.

Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus establiments. El pagament es realitza directament en l'assortidor, evitant l'entrada a l'establiment, i no requereix de cap tràmit previ. Els centres GMOil són autoservei i ofereixen carburant de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, aconseguint un major rendiment del motor i reducció del consum.

GM Food

GM Food, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 23 benzineres GMOil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.