Palempordanes SL és una empresa familiar que es dedica a l’estudi, a la fabricació i a la venda de diferents tipus de maquinàries, com calibradors de fruites, taules, transportadors, plaques de càrrega de polièster lleuger i material d’ocasió, entre d’altres.

Una de les maquinàries que fabriquen

Amb una experiència de més de trenta anys en els sectors de la metal·lúrgia i de la indústria agroalimentària –i al servei de les cooperatives, els productors i comercials–, l’empresa familiar JP Pallàs proposa la seva ajuda en els dominis de calibratge, manutenció, selecció, perifèrics, serveis i post venda. Palempordanes s’obre al mercat dels particulars per al consell i la fabricació de portals, escales i altres treballs a mida.

Exemple del servei que ofereixen a professionals i particulars | PALEMPORDANES

Conscients de les noves limitacions del temps i de la rapidesa, lligades als canvis tecnològics i amb l’objectiu de ser competitiu sobre el mercat, Palempordanes i el seu equip tècnic desenvolupen un servei personalitzat destinat tant als professionals del sector com als particulars. L’empresa familiar treballa per cooperatives, fruiteries, transportistes, industrials i tot tipus de particulars.

El seu sistema d’organització li permet oferir un servei de proximitat i afavorir una ràpida intervenció, mentre que el servei post venda li permet portar al client un seguiment a mida.

L’empresa vilamallenca Palempordanes col·loca en el centre del seu funcionament la seriositat, la disponibilitat, la reactivitat i la fidelitat.

PALEMPORDANES

Adreça: avinguda Empordà, 22D. Vilamalla

Telèfon: 610 299 934

Web: www.palempordanes.com