L’empresa Consultors Agraris amb seu al carrer Sant Pau de Figueres, és entitat col·laboradora del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i ofereix serveis per a l’assessorament agrari, projectes constructius i d’instal·lació d’activitats, declaració de la DUN i DAN, delimitació i valoracions de finques rústiques, peritatges, topografia i assegurances, per a tots els professionals del sector.

El món rural i el sector de la pagesia necessiten, des de fa temps, eines administratives i d’assessorament que ajudin els empresaris i propietaris a gestionar els seus negocis en tots els àmbits.

Els nous reptes de l’Administració electrònica en el sector rural, així com les exigències de registres vinculats a l’activitat i la traçabilitat alimentària requereix d’un gran esforç, a la pagesia i d’una professionalització moltes vegades acompanyada d’assessors tècnics que ajudin a realitzar aquestes gestions i a prendre les decisions correctes en cada moment.

Llarga experiència

Consultors Agraris, fundada fa vint-i-vuit anys a l’Alt Empordà, ha aconseguit convertir-se en un referent d’aquest sector a tota la demarcació gràcies a la seva feina professional basada en un servei integral als pagesos i ramaders de tot Catalunya.

Joaquim Casellas, gerent de l’empresa Consultors Agraris, referma el seu suport al sector de la pagesia del territori: «La modernització del sector rural no es basa només amb la producció sostenible, sinó també amb la bona gestió i administració de l’empresari agrari al qual fem costat amb tot el nostre equip tècnic».

CONSULTORS AGRARIS

Adreça: carrer Sant Pau, 153. Figueres

Telèfon: 972 672 017

Correu: info@consultorsagraris.com