ASN Nàutica enguany està d’aniversari, compleix 15 anys, i per celebrar-ho estrena noves instal·lacions. La nova oficina/botiga, de 200 m², està situada a l’avinguda de la Platja, 45-47, a Santa Margarida de Roses, i permet oferir un millor servei a tots els clients, «afavorint el tracte directe i oferint en un sol espai els diversos serveis de l’empresa», detallen responsables de l’empresa.

I és que les noves instal·lacions acullen les oficines, la botiga nàutica, i la botiga de pesca i submarinisme. Aquesta darrera, fins fa poc estava situada al centre de Santa Margarida, però ara s’incorpora també en aquest nou local. «D’aquesta forma, el tracte serà més directe, més proper», expliquen.

Tanmateix, en el nou local l’empresa nàutica ofereix serveis nàutics diversos com els serveis de submarinisme, el d’hibernació o el de ferramenta. Això no obstant, ofereix també les prestacions habituals: servei mecànic propi, treballs en fibra, pintats, tapisseria, treballs en inoxidable, fusteria nàutica, electrònica nàutica, corredoria d’assegurances, gestoria o pupil·latge d’embarcacions.

ASN Nàutica es dedica a la venda i el manteniment d’embarcacions d’esbarjo des del 2006. El seu objectiu és oferir als clients l’agradable experiència de ser navegants. L’experiència de 15 anys i un ampli equip professional ha permès que ASN Nàutica sigui una empresa referent en el sector nàutic empordanès. Visita les noves instal·lacions, et sorprendran.