Coincidint amb la festa petita del poble, aquest cap de setmana han començat les emissions regulars per internet de Colera Ràdio. La presentació de la nova emissora municipal en línia es van estrenar, aquest dissabte al migdia, amb la sardana simbòlica "L'Arbre de Colera" (1968) de Miquel Tudela i Benavent, molt estimada per la gent del poble.

La presentació va anar a càrrec de l'alcalde Lluís Bosch, i el consell comarcal Josep Maria Bernils. L'impulsor del projecte i director de Colera Ràdio és Jordi Casademont, fill dels reconeguts radiofonistes Emili Casademont, un dels primers locutors que va utilitzar el català després de la Guerra Civil, i Emília Pla, la veu de referència del món sardanista durant anys des de Ràdio Popular de Figueres. El seu fill els ha dedicat l'estrena.

Lluís Bosch ha destacat que la nova emissora "ens permet posar Colera i la Mar d'Amunt al món". Josep Maria Bernils, per la seva part, ha posat èmfasi en "la valentia de crear un nou mitjà de comunicació en uns temps molt difícils, és un miracle". La nova emissora té un contingut plenament musical, però també donarà veu a les informacions municipals rellevants.

Colera estrena emissora municipal de ràdio per internet

Colera estrena emissora municipal de ràdio per internet