La botiga Strena't, de Roses, ha doblat l'espai de venda al públic amb el trasllat de l'establiment fins al carrer Doctor Pi i Sunyer, número 10. Strena't va obrir fa uns anys a la plaça Catalunya, número 18, de la vila costanera, i és una botiga de moda femenina, per a dones que els agrada vestir amb un aire singular, de manera senzilla però amb classe. És ideal per a les persones que busquen roba i complements diferents, amb aire chic, tocs vintage i, sobretot, bon gust.

Strena't vesteix una dona que, de forma creativa, interpreta la moda i la porta amb el seu propi estil.

Vestir-se a Strena't és sentir-se lliure, positiva i cada dia pot ser viscut gaudint de la sort de ser ella mateixa. Strena't cuida al màxim detall.

Strena't vesteix una noia que, "de forma creativa, interpreta la moda i la porta amb el seu propi estil. Vestir-se a Strena't és sentir-se lliure, positiva i saber que cada dia pot ser viscut gaudint de la sort de ser ella mateixa. Strena't cuida al màxim detall i la selecció de la seva oferta donant un toc personal de bon gust als seus productes".

S'ha de destacar, també, la preferència de marques dissenyades i confeccionades aquí a Catalunya, de manera que Strena't treballa amb un producte de proximitat que li dona més de territori en la confecció de les peces de roba.

La botiga Strena't ofereix un servei personalitzat a la seva clientela basat en l'experiència del seu personal i amb totes les mesures preventives adequades a la pandèmia.