Quan un menys s'ho espera, apareixen humitats a la llar, i la calma s'esvaeix. Les partícules van pujant per les parets, apareixen trencs, desperfectes i la pintura comença a saltar. Per a aquest problema, que tant neguiteja quan es fa palpable, existeix una solució molt efectiva que està a l'abast a través d'una sola trucada. Es tracta de l'empresa Humitat-Stop, de Figueres, capitanejada per l'expert Antoni Pagès.

Nova solució

L'empresa disposa d'un sistema científic molt efectiu per solucionar aquest problema: l'HS-221. Es tracta d'un sistema electrofísic sense fils, que elimina l'origen de les humitats per capil·laritat, de forma definitiva, ràpida, i sense necessitat de fer obres. Aquest mètode funciona a través d'una sèrie d'ones electromagnètiques que són completament innòcues per a les persones, els animals i les plantes.

L'HS-221 és una evolució de l'electroosmosi. Es tracta d'un sistema electrofísic que defineix millor el seu funcionament i està certificat internacionalment per la CE i per l'Institut ICNIRP. Aquesta certificació acredita que les ones electromagnètiques de l'equip no són nocives per a la salut de persones, animals i plantes. Això es deu al fet que aquestes ones són de molt baixa intensitat i freqüència.

L'aparell té una àmplia capacitat, ja que pot cobrir des d'un soterrani fins a una catedral. «A més, aquest sistema és més barat que les solucions tradicionals», explica el propietari, recordant que «quan no hi ha ni gota d'humitat a la llar, la propietat esdevé més revalorada, confortable, i s'hi viu millor».

Després d'uns anys treballant des d'Espolla, des de fa un parell de mesos l'empresa dona servei des de Figueres. Per a tots els interessats, Humitat-Stop ofereix un servei de diagnòstic gratuït dels problemes d'humitat a la llar.

Humitat-Stop

  • Adreça: carrer Muralla, 12, baix, 2, Figueres
  • Telèfon: 972 539 098
  • Web: www.niunagotames.com