L'arribada de la fibra òptica als municipis del Baix i l'Alt Empordà ha contribuït al seu desenvolupament econòmic i ha evitat el seu despoblament cap a zones més ben comunicades de la demarcació de Girona i altres àrees del país. Goufone continua amb l'objectiu inicial de fer arribar la connexió d'alta velocitat a tot arreu, fins i tot als municipis més petits, entorns rurals i a les cases disseminades.

La fibra òptica, a més, garanteix una millora en la connexió d'Internet, més fiable i més segura i amb ella una millora de la qualitat de vida. A diferència de l'ADSL o els radioenllaços, és molt més resistent en condicions desfavorables. Amb la fibra òptica s'aconsegueixen grans velocitats de connexió fins a 1.000 MB afavorint, per exemple, el teletreball o l'estudi a casa -que s'han fet imprescindibles en l'últim any.

Una vintena de poblacions

La companyia ha portat fins ara la seva fibra òptica pròpia a Ventalló, Viladamat, Sant Mori, Vilaür i Saus, Camallera i Llampaies (de l'Alt Empordà) i també a Colomers, Foixà, Jafre, Parlavà, Rupià, la Tallada d'Empordà, Ultramort i Vilopriu (del Baix Empordà). Aquest any té previst fer arribar la fibra òptica a unes quinze poblacions més de totes dues comarques.

D'aquesta manera, els seus veïns, les entitats i les empreses d'aquests municipis empordanesos podran disposar d'una connectivitat amb la velocitat i les possibilitats que s'adaptin a les seves necessitats.

Expansió comarcal

Goufone va néixer fa més de deu anys a la comarca d'Osona amb la intenció de fer arribar la connexió d'Internet a tot arreu i ja és present a dotze comarques: Osona, Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Garrotxa, Ripollès, Maresme, Berguedà, Bages, Vallès Oriental, Moianès i la Selva.

Fins ara, l'operadora ha desplegat més de 3.000 quilòmetres de xarxa de fibra òptica pròpia. A part d'Internet, també ofereix els serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital a uns preus justos i sense cap classe de permanència. Té el call center propi format per professionals que ofereixen atenció personalitzada.

Per posar-vos en contacte amb l'operadora Goufone i saber a on poden oferir els seus serveis a l'Empordà, ho podeu fer a través del telèfon gratuït 800 678 010 o consultant el portal www.goufone.com.

Goufone

Goufone

  • Telèfon: 800 678 010
  • Web: www.goufone.com