- Com comença en el sector?

- La meva tieta tenia la perruqueria Aurora i amb 14 anys vaig començar a treballar amb ella. Tota la base que tinc és d'ella. Després vaig fer la formació a l'Acadèmia Unisex de Girona.

- I arriba un moment que decideix muntar el seu negoci.

- Sí, amb Maria Fernández. Comencem el 5 de desembre de 1990 la Perruqueria D'Ara, al carrer Nou. Cinc anys més tard continuo en solitari i l'any 1996 em trasllado on sóc ara, al carrer Méndez Núñez, 41.

- Com ha sigut l'experiència aquest any amb la pandèmia?

- Ha sigut una situació molt difícil, que ens hem hagut d'adaptar cuidant molt les mesures de seguretat. Vetllem perquè la clientela se senti segura i tenim la sort que la perruqueria és molt àmplia, ventilada i podem evitar les aglomeracions. Quan vam estar tancats, l'Oréal ens feia una formació online cada dia. Va ser molt profitós. En temps de crisi, com la que patim en aquests moments, la Perruqueria D'Ara sempre ha mantingut el compromís de la qualitat i el bon servei.

- Després de tants anys, com és la relació amb la clientela?

- El tracte és molt proper, com si fos una família paral·lela a la personal, però sempre amb el tracte professional que caracteritza la perruqueria D'Ara.

- Què és el que més li agrada de ser perruquera?

- La feina que faig, el tracte amb la gent, la formació continua, estar al dia de tot, els contactes amb professionals... M'agrada tot, però sobretot, la satisfacció de servir a la gent i ajudar-la a sentir-se més guapa amb els nostres serveis i tractaments. També m'agrada molt explicar i compartir el que fem a les xarxes socials, a Instagram i Facebook.