08 de desembre de 2020
08.12.2020
L'Empordà
Figueres

L'emprenedora figuerenca Laura Mesas obre botiga amb les seves creacions de roba

Fly With Laura està situat al carrer Pere III amb equipament esportiu bàsic com a producte principal

07.12.2020 | 19:45
Laura Mesas a la seva botiga taller de Figueres.

Laura Mesas és una jove emprenedora figuerenca que va obrir l'1 de desembre passat la seva botiga-taller al carrer Pere lll, número 29, de Figueres amb la seva marca Fly With Laura.

Al local s'hi poden trobar diferents col·leccions de roba dissenyades i confeccionades per ella mateixa. Davant l'actual situació d'aquest any, a principi del confinament va apostar per fer mascaretes que s'han popularitzat entre els figuerencs, cosa que fa «especial il·lusió» a la jove emprenedora.

El seu producte principal és una línia de roba esportiva bàsica amb samarretes, tops, malles (leggins), shorts i dessuadores, entre altres. Peces que es poden personalitzar totalment. D'altra banda, també ofereix mallots de patinatge, gimnàstica rítmica, artística, pole dance i la possibilitat de fer l'equipació esportiva d'un club o d'una escola.

Fly With Laura també participa en La Marató d'enguany per poder recol·lectar diners per a la lluita contra la Covid-19. La desfilada de Fly whith Laura es farà el dia 20 de desembre al Mas Tarrats de Pontós, i també es podrà visualitzar virtualment a través de YouTube. Totes les peces presentades en aquesta activitat benèfica, així com la seva col·lecció de roba esportiva es poden trobar a la nova botiga de Figueres.

Fly With Laura

Adreça: Carrer Pere III, 29. Figueres
Telèfon: 689 143 929
Instagram: @flywithlaura

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook