Prensa Ibérica, el grup de comunicació del que forma part aquest Setmanari, consolida la seva posició com un dels principals grups de comunicació a Espanya. Els seus periòdics i revistes superen els 2,3 milions de lectors, segons les dades publicades avui per l'Estudi General de Mitjans (EGM).

Els diaris de Prensa Ibérica i Grup Zeta aconsegueixen 1,9 milions de lectors diaris, la qual cosa representa el 25% de l'audiència total. És a dir, un de cada quatre lectors s'informa a través d'una capçalera de Prensa Ibèrica.

El grup se situa en segona posició en nombre de lectors de premsa diària, només superada per un estret marge per Unitat Editorial, que suma 2,1 milions de lectors.

Quatre de les capçaleres del grup, El Periódico de Catalunya, La Nueva España, Faro de Vigo, iEl Periódico de Catalunya, La Nueva España, Faro de Vigo, Levante-EMV estan entre els dotze diaris d'informació general de pagament més llegits del país.

Líders regionals

Prensa Ibérica confirma una vegada més el seu lideratge en diferents regions. A la Comunitat Valenciana, on edita Levante-EMV de València, Información d'Alacant i Mediterraneo de Castelló, continua sent líder absolut en superar els 347.000 lectors diaris, un 59% del total, segons la nova onada del EGM.

Els seus diaris són també els més llegits a Canàries, on La Província i El Dia aconsegueixen els 186.000 lectors diaris (60% del total), i a Astúries, on La Nueva España supera els 231.000 lectors diaris (el 73%).

Prensa Ibérica consolida la seva posició a Catalunya, on les seves capçaleres (El Periódico de Catalunya, Diari de Girona i Regió 7) sumen 307.000 lectors diaris.

Prensa Ibérica es manté també com a referent en el segment de la informació esportiva, en el qual les seves capçaleres (Sport i Superdeporte) aconsegueixen els 303.000 lectors diaris.

Les seves revistes, entre les quals destaquen publicacions com Woman i Viajar, aconsegueixen els 485.000 lectors.