20 de octubre de 2020
20.10.2020
L'Empordà
Figueres

Menjar per emportar amb cuina casolana i tradicional

Algust Figueres es troba a l'avinguda Salvador Dalí de Figueres i obre de dimarts a diumenge

19.10.2020 | 19:18
Algust obre de dimarts a diumenge, de les 10 a les 15.30 hores

Aquest mes de desembre, Algust Figueres celebrarà els seus primers dos anys. Ubicat a l'avinguda Salvador Dalí, en un espai molt cèntric i d'àmplies dimensions, aquest establiment està especialitzat en menjar per emportar i ofereix als seus clients cuina casolana i tradicional elaborada amb productes de proximitat.

Algust obre de dimarts a diumenge en un horari ampli, des de les deu del matí fins a dos quarts de quatre de la tarda. De dimarts a dissabte, els clients disposen d'un menú, amb dos primers i dos segons a escollir, per 4,50 euros. Els diumenges i festius, però, hi ha un menú, amb un sol primer i un sol segon, per 6 euros. La resta de plats que ofereixen –llegums, carns, peixos o postres– són elaborats de forma artesana i es compren per racions. Cal destacar com un dels plats estrella l'arròs a la cassola que es fa els dijous com marca la tradició.

Un menjador per als seus clients

A banda del menjar per emportar, Algust també ofereix la possibilitat de degustar els plats en el mateix espai, ja que disposa d'un menjador propi a la part superior.

ALGUST


Adreça: Avinguda Salvador Dalí, 27
Telèfon: 972 607 349
Xarxes: Facebook i Instagram

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook