Aquest mes de desembre, Algust Figueres celebrarà els seus primers dos anys. Ubicat a l'avinguda Salvador Dalí, en un espai molt cèntric i d'àmplies dimensions, aquest establiment està especialitzat en menjar per emportar i ofereix als seus clients cuina casolana i tradicional elaborada amb productes de proximitat.

Algust obre de dimarts a diumenge en un horari ampli, des de les deu del matí fins a dos quarts de quatre de la tarda. De dimarts a dissabte, els clients disposen d'un menú, amb dos primers i dos segons a escollir, per 4,50 euros. Els diumenges i festius, però, hi ha un menú, amb un sol primer i un sol segon, per 6 euros. La resta de plats que ofereixen -llegums, carns, peixos o postres- són elaborats de forma artesana i es compren per racions. Cal destacar com un dels plats estrella l'arròs a la cassola que es fa els dijous com marca la tradició.

Un menjador per als seus clients

Un menjador per als seus clientsA banda del menjar per emportar, Algust també ofereix la possibilitat de degustar els plats en el mateix espai, ja que disposa d'un menjador propi a la part superior.

ALGUST

ALGUST

Adreça: Avinguda Salvador Dalí, 27

Telèfon: 972 607 349

Xarxes: Facebook i Instagram