El concessionari Conauto Peugeot ofereix oportunitats especials, amb molt bones opcions de compra de vehicles de la marca francesa. Des del concessionari, però, expliquen que per motius de seguretat i prevenció, tant dels treballadors com dels clients, no assistiran a la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres d'enguany. A la vegada, demanen comprensió per la decisió, i expliquen que els interessats podran visitar el concessionari en l'horari habitual el divendres i dissabte 3 d'octubre, de manera excepcional, de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.

A les instal·lacions de Conauto, situades a Santa Llogaia d'Àlguema, al costat de l'N-II, hi haurà exposada una part de la flota de vehicles que estava destinada a la FiraVO, a més de la resta de models, sempre mantenint la seguretat i seguint el protocol Covid-19, com han fet fins al moment, expliquen.

Nous SUV 3008 i 5008

La marca francesa va presentar fa uns dies els nous SUV 3008 i 5008, dos supervendes del sector CTT i CTT+ que han triomfat en el mercat automobilístic en els últims mesos. El disseny dels dos models ha estat renovat a la part frontal i a la part posterior, i aporta un estil més modern, esportiu, futurista i subtil a la marca. A més els vehicles incorporen l'última tecnologia del mercat, amb moltes ajudes a la conducció, que fan que cada vegada la marca sigui més a prop la conducció autònoma (nivell II). També s'ha millorat l'espai de conducció per obtenir un control més plaent, més segur i amb més habilitats.

Per tot plegat, els dos models SUV de la marca del lleó marcaran la tendència en aquest sector de l'automoció, amb una voluntat clara a les línies futuristes i innovadores. Malgrat aquesta estètica nova, l'essència dels SUV es manté, ja que els resultats de vendes de la marca així ho avalen.

CONAUTO PEUGEOT

Adreça: avinguda Álguema, 2. Santa Llogaia d'Àlguema

Telèfon: 972 502 469

Web: redcomercial.peugeot.es/conauto