La carnisseria i xarcuteria Can Martí de Figueres ofereix als seus clients carn de qualitat, molt variada i de proximitat. Hi hi carn de vedella, xai, porc o pollastre per fer les millors barbacoes amb l'arribada del bon temps. L'empresa, de marcat caràcter artesà, també elabora tot tipus de preparats de carn fresca, com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços i un llarg etcètera. Concretament, el xai que venen és de pastor, del mas la Pujada de Llers, i la vedella i el porc són de les millors granges de la comarca.

L'horari d'obertura de l'establiment és de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i d'un quart de cinc de la tarda a un quart de nou del vespre. Dilluns al matí està tancat, excepte els mesos de juliol i agost.

«També disposem d'una gran varietat d'embotits cuits, curats, ibèrics i tot tipus de pernils, així com d'un gran assortit de formatges», assegura Albert Giró, de la carnisseria Can Martí.

L'empresa va ser fundada l'any 1986 per la família Giró Oriol i, durant aquests últims anys, Carns i Embotits Can Martí ha estat sempre al servei de Figueres i la comarca, donant el millor servei possible, ja sigui amb la qualitat dels seus productes o el tracte amb els clients, per tal d'aconseguir la seva confiança. Alguns dels productes més representatius són el porc Duroc -un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric-, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses -tant de pollastre amb vegetals o les de vedella amb sal i pebre o amb ceba-, i botifarres crues, ibèriques, picants o dolces.

A Can Martí també elaboren diferents enfilats amb diversos tipus de carn i adobats, tant xurrasco com ales o llom. Tot plegat, un gran ventall de productes per gaudir d'un bon àpat.