Ca la Teresa torna a estar en ple funcionament. Aquest restaurant és un dels establiments de referència de la població costanera de Sant Pere Pescador. El restaurant ofereix una gran varietat d'esmorzars i plats de cuina casolana autèntica amb una excel·lent relació qualitat-preu. A més, disposa d'un menú diari entre setmana molt complet que realment paga la pena.

Els festius i caps de setmana, Ca la Teresa presenta una carta pensada per satisfer els paladars més exigents, amb tota mena d'entrants, primers, segons i postres, amb productes de qualitat que asseguren un àpat deliciós. El restaurant resulta una molt bona opció de cuina tradicional honesta i senzilla amb alguna llicència per a la creativitat.

L'espai, personalitzat i original, transmet la tranquil·litat i el bon ambient per tenir una gran experiència, i la bona separació entre taules transmet la seguretat necessària en aquests moments en què les mesures preventives són essencials.

El personal que atén a l'establiment es mostra sempre atent i servicial, fet que permet gaudir de l'estada en aquest espai familiar i amable.

Com sempre, el restaurant Ca la Teresa de Sant Pere Pescador també té servei de menjar per emportar i terrassa pròpia per al bon temps.

Restaurant Ca la Teresa

  • Adreça: carrer Sant Sebastià, 26. Sant Pere Pescador
  • Telèfon: 972 520 641