El restaurant Avenida va obrir l'any 1984 com una oferta gastronòmica de primer nivell a Roses. L'establiment, situat al costat de la cèntrica plaça Frederic Rahola, va projectar la seva renovació i va reobrir les portes per continuar apostant per la qualitat del servei gastronòmic. El restaurant manté la mateixa direcció que ofereix la cuina casolana i de mercat de sempre.

Amb el tracte familiar com a tret característic, el restaurant de l'avinguda Jaume I està especialitzat en menjars tradicionals mediterranis i disposa d'una variada carta de tapes amb gran presència de propostes marineres.

Al Restaurant Avenida no es pot deixar de tastar l'especialitat de la casa, el bacallà en totes les seves versions, que pot anar acompanyat de vins, sobretot de la Denominació d'Origen Empordà, els quals ajudaran a fer la delícia del paladar dels comensals.

Un dels clàssics de la gastronomia de Roses, doncs, continua apostant per la qualitat del seu servei als clients, que valoren l'amabilitat i es mantenen fidels a la seva bona cuina.

Hi ha menú diari al preu de 12 euros i es recomana el menú degustació de tapes (8 tapes + postres) per 21 euros. Al menjador hi ha un aforament màxim de quaranta persones per poder oferir servei a grups i empreses.

Restaurant Avenida

  • Adreça: avinguda Jaume I, 28
  • Telèfon: 972 256 287