En aquests moments on els establiments han de recuperar-se després de la crisi sanitària, serà obligat fer reformes per adaptar-se a la nova normativa de la realitat existent. Els canvis en els espais aniran lligats a les noves necessitats, però no per això s’han de fer amb l’únic criteri del compliment de les mesures.

També es poden fer mantenint l’essència i fins i tot aprofitar aquesta nova necessitat per fer del local un espai molt més agradable i que respongui als valors i la manera de fer de la nostra empresa. Per realitzar aquests canvis, no podem esperar i cal trobar aquells dissenyadors que entenguin qui som i ens assegurin un bon resultat. Ens hem de posar a les mans dels millors. Palmada Disseny és qui pot fer realitat tots els canvis i assessorar-nos perquè obtinguem les millors solucions per a cada espai.

Amb més de trenta anys d’experiència i garantia de modernitat i qualitat, s’adapta a les necessitats de cadascun dels seus clients, aportant la seva trajectòria i les primeres marques de mobiliari, equipaments i complements amb què treballen. Jordi Palmada Lloret, dissenyador d’interiors col·legiat, i l’arquitecta superior, Dana Palmada Castells, són els encarregats de donar vida als projectes totalment personalitzats dels seus clients. Dos grans professionals que assessoren i atenen cada client bolcant-se totalment en trobar allò que busca, i ajudant cada empresa a ajustar-se a les noves necessitats mantenint el seu caràcter.

Palmada Disseny aporta experiència i garantia de modernitat

Bars, comerços i restaurants, entre altres, han sortit del seu estudi per a convertir-se en espais funcionals, agradables i adaptats a les diverses necessitats de la seva àmplia clientela. L’èxit de Palmada Disseny és gràcies a la integració dels elements, el bon funcionament de l’espai, les proporcions, la distribució, la llum i el color de l’ús al qual està destinat, i tot plegat aplicar-ho a establiments comercials, oficines, espais lúdics i habitatges. Davant les noves mesures de distància i higiene, Palmada Disseny els oferirà una solució totalment adaptada a les necessitats del seu negoci.

Palmada Disseny

  • Adreça: carrer Col·legi, 4. Figueres
  • Telèfon: 972 510 062
  • Web: www.palmadadisseny.com