19 de maig de 2020
19.05.2020
L'Empordà
FIGUERES

La col·laboració de Decorpint i Creemllar es manté amb èxit per als seus clients

L'empresa de pintura i decoració ofereix lliurament de productes a domicili

18.05.2020 | 19:40
Decorpint es troba ubicada a l'avinguda Dalí de Figueres.

Decorpint, amb seu a Figueres, és un establiment especialitzat en articles de decoració, pintures, venda i instal·lació de parquets. L'empresa, al capdavant de la qual hi ha Xavier Chamorro, destaca per oferir producte de qualitat, gran gamma de color, assessorament personalitzat al client i preus competitius. Després d'uns dies tancats als particulars a causa de la pandèmia, van impulsar un servei a domicili de les comandes, la qual cosa han decidit mantenir. El servei es fa via telefònica i amb entrega en el lloc de destí.

Ara fa un any, l'empresa, amb motiu de l'augment de la demanda del servei, va iniciar una col·laboració amb l'empresa de nova creació Creemllar, ubicada al carrer Hortes de Figueres, que havia de servir «de complement dels serveis que ofereix Decorpint. Chamorro explicava que aquesta col·laboració els permetia «oferir i gestionar reformes integrals», com ara cuines, parquets, banys, portes, entre altres. Aquesta col·laboració ha estat un èxit i això fa que es mantingui.

Decorpint treballa amb els millors productes que hi ha al mercat. També són distribuïdors oficials de la firma de parquet Quickstep d'alta gamma i, a més a més, disposen d'altres marques com Krono-Swiss i Kronopol. En pintura ofereixen una gamma variada: Valentine, Bruguer, Xyladecor i Revetón, entre altres. A més, l'empresa disposa d'un nou espectrofotòmetre d'última generació de la marca Tollens i Reventon que pot formular qualsevol color a partir d'una mostra.

DECORPINT

  • Adreça: Avinguda Salvador Dalí, 30. Figueres
  • Telèfon: 656 829 196
  • Web: www.decorpintfigueres.cat
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook