Electrodomèstics Edifred és una botiga de referència a Figueres especialitzada en grans i petits electrodomèstics als millors preus del mercat, que ofereix un servei i un assessorament personalitzats. A Electrodomèstics Edifred, trobareu una àmplia gamma d'electrodomèstics al millor preu, amb una varietat de marques i models per cobrir totes les necessitats de casa vostra. L'equip de professionals d'Electrodomèstics Edifred us ajuda a elegir, i a encertar, amb aquells electrodomèstics que més bé s'adapten no només als vostres gustos, sinó també al vostre pressupost.

Ja sigui si voleu renovar algun electrodomèstic o bé si voleu equipar el vostre pis o la vostra casa, us assessoraran sobre criteris com l'espai que han d'ocupar, l'eficiència energètica, el disseny, els vostres hàbits domèstics i també els preus.

La millor opció per comprar electrodomèstics al millor preu

La millor opció per comprar electrodomèstics al millor preuElectrodomèstics Edifred és garantia de qualitat en els productes i en el servei, de confiança en l'atenció al client i de tranquil·litat a l'hora de comprar aquells electrodomèstics que més s'ajusten a les vostres necessitats. La millor opció per comprar electrodomèstics al millor preu.

La botiga de Vilatenim compta amb un ampli expositor, on trobareu petits i grans electrodomèstics al millor preu.

Com a part important i indispensable de l'empresa de Figueres, un dels seus valors afegits és l'acompanyament: disposa d'un servei de transport per portar-vos a casa l'electrodomèstic acabat d'adquirir, us el munten i us expliquen com funciona. I, si ho demaneu, també es fan càrrec d'endur-se l'aparell vell. A més, l'empresa us facilita la possibilitat de finançar les vostres compres. Perquè la confiança no té preu!

Les claus

Les claus

  • Electrodomèstics amb els millors preus del mercat.
  • Assessorament i atenció personalitzats.
  • Transport, instal·lació i explicació sobre l'electrodomèstic adquirit.
  • S'emporten l'electrodomèstic antic, si cal.
  • Finançament en la compra d'electrodomèstics.

La botiga Electrodomèstics Edifred està situada a Figueres, a la carretera de Roses, a l'altura de Vilatenim, i compta amb un ampli expositor, on trobareu rentadores, rentavaixelles, frigorífics, forns, microones, congeladors, neveres, televisors, robots de cuina, patinets elèctrics i moltes més coses. A més de la visita a les instal·lacions físiques d'Electrodomèstics Edifred, també teniu l'opció d'entrar al web outletedifred.com, on trobareu tota la informació sobre els seus productes i on cada mes renoven el catàleg amb ofertes, descomptes i promocions.

LA FITXA

LA FITXAElectrodomèstics Edifred

  • Adreça: Carretera de Roses, 71, Vilatenim (Figueres)
  • Telèfon: 674 658 929
  • Web: outletedifred.com