Fa 25 anys que El Rei de la Rajola va obrir el magatzem central de Medinyà. Un quart de segle més tard, aquest supermercat de rajoles es manté com un referent del sector gràcies a la confiança que rep per part dels seus clients i la seva vocació de servei que fan créixer el negoci cada dia. El Rei de la Rajola és avui present a Medinyà, Pont de Molins i Palafolls. El seu punt fort, des de sempre, ha estat el subministrament de rajoles i paviments, tot i que l'empresa també fabrica mobles de bany, barbacoes i forns fets a mà. Amb la perspectiva dels anys, els seus responsables posen en valor els milers de llars i somnis que han ajudat a crear, i com n'és de gratificant, poder continuar donant servei i assessorament a la seva clientela fidel.

La seva especialitat és treballar els grans volums d'existències de rajoles, amb 400 models en estoc. D'aquesta manera, i gràcies a poder exportar a molts països, l'empresa aconsegueix uns preus únics al sector i així pot oferir als clients un preu immillorable dels productes sense competència.

Més de 2.000 m2 de showroom

A les seves botigues tenen més de 2.000 m2 de showroom amb àmplies zones on presenten rajoles barates, gres, sanitaris, banyeres i plats de dutxa, terres, parets, accessoris i aixetes. En els pròxims dies, el públic que s'apropi a l'establiment de Medinyà trobarà instal·­lada davant mateix una piruleta i una piràmide construïda amb rajoles d'1,20 x 2,60 amb motiu dels 25 anys de la botiga, situada a peu de carretera.

LA FITXA

EL REI DE LA RAJOLA

  • Adreça: carretera N-II, km. 726
  • Telèfon: 972 498 312
  • Web: www.elreidelarajola.com