JC Tècnics s'ha especialitzat en l'estructuració de cablejat i fibra òptica. Jaume Abulí va fundar l'empresa a Figueres fa més de quatre dècades, i fa uns 20 anys que s'hi va incorporar el seu fill, Carles, creant una societat. Amb el pas dels anys, pare i fill s'han anat adaptant als avenços tecnològics i han fet créixer el negoci, però conservant l'essència d'una empresa familiar i propera.

JC Tècnics va néixer basada en tres activitats econòmiques sobre les quals es continua donant servei. Per una banda, les telecomunicacions: antenes, vídeo porters, satèl·lit... Per altra banda, la seguretat: càmeres, alarmes, control d'accessos... i el tercer àmbit corraspon al so i el vídeo: sales de projecció, sonorització de pubs, cartellera digital…

«Cap al 2012, veient el problema d'ample de banda que hi ha en els pobles de l'Alt Empordà, vam crear una operadora sota el nom comercial d'e17, amb la qual avui dia donem servei a multitud d'abonats via Wimax, amb unes velocitats i preus molt competitius. La gent pot gaudir d'un bon Internet i, si vol, hi pot afegir la telefonia», ha explicat Carles Abulí.

El 2019, els responsables de JC Tècnics van fer un pas endavant com a operadors i van decidir començar a desplegar la seva pròpia fibra òptica. En aquests moments, ja estan donant servei a Pont de Molins; ben aviat, a Sant Llorenç de la Muga, i també està tramitant el desplegament a Vilamacolum i Colera.

«La nostra intenció és seguir creixent en pobles que no són atractius per a les grans operadores», anota Carles Abulí, que valora amb optimisme que, actualment, l'e17 ja ofereixi serveis de Wimax amb velocitats des de 6Mb fins a 30Mb, fibra òptica d'alta velocitat, telefonia fixa conservant el número actual o donant-ne un de nou i telefonia mòbil amb uns preus molt atractius.

Relació qualitat-preu

Relació qualitat-preu«Sempre oferim una relació immillorable de qualitat-preu, amb el tracte proper i personal de sempre. El nostre equip de professionals s'adapta sempre a les necessitats dels clients», ha assenyalat Carles Abulí.

LA FITXA

LA FITXA

JC Tècnics

  • Adreça: carrer Rabós d'Empordà, nau 2.7
  • Telèfon: 972 510 992
  • Correu electrònic: info@jctecnics.com
  • Horari: de dilluns a divendres, de les 8 del matí a la 1 del migdia i de les 3 a 2/4 de 7 de la tarda