Pocs llocs hi ha a casa nostra que ho tinguin tot per a fer de qualsevol esdeveniment social o d'empresa un moment inoblidable. A Pont de Molins, a prop del peatge de l'AP-7 i amb accés directe a l'N-II, hi ha La Farinera Sant Lluís, l'espai ideal per a qualsevol esdeveniment d'empresa.

El fet de disposar d'amplis espais exteriors, en una propietat envoltada de natura de 650.000 m2, i d'una gran quantitat d'espais interiors completament equipats per a qualsevol ocasió fa que la finca sigui ideal per a esdeveniments empresarials: convencions, conferències, reunions, presentacions... De fet, tot un reguitzell de negocis que buscaven un indret especial per desenvolupar sessions de team building, reunions o trobades professionals ja han confiat en La Farinera Sant Lluís.

Això s'aplica, no només a les empreses que vulguin celebrar un esdeveniment propi, sinó també a col·lectius empresarials que organitzin una petita fira o mostra de productes dedicats a professionals del seu sector (gastronomia, motor, tecnologia, moda...).

L'interior de La Farinera compta amb una gran quantitat d'espais diàfans, plenament il·luminats i equipats amb les últimes tecnologies i serveis.

La Farinera és l'espai ideal per a esdeveniments o activitats de mitjana o llarga durada, ja que disposa de deu suites equipades amb totes les comoditats i cuidades fins a l'últim detall, a més dels allotjaments rurals Masos de Can Sot, dins de la mateixa finca. I tot plegat a tocar de grans atractius turístics com són el Teatre Museu Dalí de Figueres, la Costa Brava, Empúries o els parcs naturals dels Aiguamolls, el Cap de Creus i l'Albera.

Un edifici catalogat de 1913

Situat dins del municipi de Pont de Molins, la Farinera Sant Lluís va ser construïda el 1913 per Teresa Pallejà, amb un estil clarament modernista. Serví com a factoria de farina fins a la segona meitat del segle XX. Després de diverses dècades d'abandó, la finca va ser adquirida i restaurada per la família Costa. Està catalogada com un Bé Cultural d'Interès Local.

La Farinera Sant Lluís

Adreça: carretera N-II, Km 761,2. Pont de Molins

Telèfon: 872 609 014

web: www.lafarinerasantlluis.com