Garatge Agut, ubicat al polígon industrial de Vilamalla, fa cinquanta-cinc anys que es dediquen al món de la mecànica en vehicles multimarca, sent especialistes en vehicles de la casa Nissan. A més, són pioners a Figueres i l'entorn en instal·lacions i conversió de vehicles de Gas GLP.

Garatge Agut ofereix tota mena de reparacions de vehicles, incloent-hi canvis de cobertes. També realitzen reparacions de vehicles lleugers com ara furgonetes o camions petits. També duen a terme el manteniment de flotes de vehicles d'empreses. Un dels serveis més recents que ofereixen és la revisió, reparació i instal·lació de nous taxímetres.

Garantia: casa oficial o no?

Garantia: casa oficial o no?D'altra banda, arran de l'aprovació del reglament 461/2010 es va incloure una modificació en la regularització de la competència entre tallers oficials i multimarca remarcant l'aplicació de les condicions de la garantia dels vehicles. Així, qualsevol vehicle pot realitzar les seves revisions i manteniments en un taller no oficial sense que això perjudiqui la cobertura de la garantia que ofereix el fabricant.

Garatge Agut també es pot trobar al carrer Tapis, 113, de Figueres

Els responsables de Garatge Agut destaquen que disposen «de mitjans per aportar la documentació necessària per acreditar que es fan les passes i els requisits marcats pel fabricant del vehicle en les nostres instal·lacions sense la pèrdua de la garantia oficial». També afegeixen que a Garatge Agut «poden triar i confiar per mantenir plenament la garantia del vehicle i no tenir por de perdre aquesta si no es va a la casa oficial».

Tots els clients de Garatge Agut, a més, són premiats amb una targeta de fidelitat que els permetrà aconseguir una revisió gratuïta.

GARATGE AGUT S.L.

  • Adreça: carrer Germans Miquel, 2
  • Teléfon: 872 004 892
  • Web: www.garatgeagut.com