La cuina oriental del Restautant Shang-Haï de Figueres és un referent a les comarques gironines. Fermín Lee Wang, el germà de l'impulsor del negoci, és la cara visible d'aquest establiment, que destaca per la seva qualitat i professionalitat.

L'any 1973 es va obrir el Shang-Haï a Figueres, el primer xinès de les comarques gironines. Actualment, l'establiment figuerenc fa més de 45 anys que treballa al servei dels seus clients, oferint les millors receptes de les diferents regions de la Xina.

La seva carta destaca per la varietat de propostes a escollir. Diferents textures, gustos i matisos poden sorprendre pels plats que combinen cuina tradicional i tocs d'innovació. «Fem plats clàssics per als clients de tota la vida. A poc a poc, també procurem introduir nous productes i formes de cocció», explica Lee.

Els professionals que integren l'equip de cuina destaquen alguns dels plats més representatius del local, com podrien ser l'ànec lacat o la fondue xinesa. «Són unes receptes ideals per quan fa fred, perquè són molt consistents», explica Lee. Aquests dos plats, que són complicats d'elaborar, només es fan per encàrrec.

Èmfasi en els vins empordanesos

Les especialitats es poden combinar amb vins de l'Empordà, i és que al Shang-Haï posen un èmfasi especial en promocionar els productes d'aquesta denominació d'origen.

L'amabilitat, la professionalitat i el bon tracte dels professionals de sala que serveixen els clients permetrà als clients deixar-se assessorar per emprendre aquest viatge a través dels sabors xinesos, passant pel picant i també per l'agredolç.

L'horari d'obertura del Shang-Haï és de dilluns a diumenge, d'una del migdia a dos quarts de quatre de la tarda, i de vuit del vespre a les onze de la nit. El dilluns pot variar per descans del personal.

Restaurant Shang-Haï

  • Adreça: Corriol de les Bruixes, 11. Figueres
  • Telèfon: 972 503 050
  • Web: www.shanghai.cat