05 de novembre de 2019
05.11.2019
Figueres

Quatredelnord Assessors garanteix un servei personalitzat a cada empresa

Els professionals de l'agència són especialistes en diverses modalitats

04.11.2019 | 19:44
L'empresa té la seva seu al carrer Sant Pau de Figueres.

La firma Quatredelnord Assessors d'Empresa SL va néixer l'any 2005, a la ciutat de Figueres, amb la finalitat d'apropar els serveis d'assessorament als clients, tot oferint un tracte personalitzat, però, alhora, dinàmic i capaç d'adaptar-se a les necessitats dels seus clients. Aquests ideals han restat inamovibles i segueixen sent la seva prioritat, des de l'inici i fins avui. Els serveis que ofereix l'empresa són l'assessorament fiscal, laboral, mercantil, jurídic, tenidoria de llibres i auditoria.

Professionals de qualitat


En aquests moments, la plantilla de Quatredelnord Assessors compta amb professionals àmpliament qualificats i amb un bagatge professional de molts anys d'experiència. Aquests factors els han convertit en referents pel que fa al desenvolupament de la tasca d'assessorament. L'empresa figuerenca compta amb un equip format per economistes, advocats i diplomats en empresarials, tots ells especialistes en les seves àrees de coneixement, per tal d'oferir el millor servei possible en tot allò que calgui.

En aquest sentit, Quatredelnord té un compromís amb la formació constant, ja que consideren que és un instrument bàsic per tal de poder desenvolupar una tasca de qualitat. Aquest, finalment, és el principal objectiu de l'empresa figuerenca.

Compromís, proximitat, responsabilitat, formació, ètica i qualitat. Aquests cinc elements són els valors que defensa i integra l'equip de professionals que forma part de Quatredelnord Assessors.

Per tal de defensar els interessos dels seus clients, es tracten tots els temes garantint la màxima confidencialitat; es valoren totes les possibles solucions als problemes que plantegen els clients, abans de trobar solucions; i s'actua en funció de les directrius i necessitats que requereix cada un dels casos plantejats, tot oferint un tracte totalment personalitzat al client final.

Totes les necessitats cobertes


Els àmbits de l'assessorament de Quatredelnord Assessors de Figueres van des de les persones físiques individuals fins a les empreses privades, passant també per tota la gamma existent d'empreses públiques, així com les corporacions locals.

QUATREDELNORD ASSESSORS

  • Adreça:  Carrer Sant Pau, 145, Figueres
  • Telèfon: 972 514 710
  • Web: www.qdn.cat
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook