L'especialitat principal de Disrètol de Roses és la impressió digital en gran format, la retolació de vehicles, fabricació i muntatge de tota mena de rètols, lletres corpòries, senyalització, imatge corporativa i fabricació d'estands entre d'altres.

Disrètol, que dona servei a nombroses empreses de la comarca, amb Jordi Pérez al capdavant, incorpora novetats per als clients. La banderola giratòria amb pantalla electrònica led per a exterior és ideal per a tota mena de negocis que vulguin destacar, no només el punt de venda, sinó també enviar informació constant als vianants. La banderola es pot programar amb vídeo, imatge o text, mitjançant cable de xarxa o wifi. La mesura estàndard disposa d'un diàmetre de 326 i una resolució de 256 x 64, encara que es poden fabricar de diferents mides, segons conveniència dels clients.

El rètol electrònic led per a exterior, igual que la banderola giratòria, es pot programar per vídeo, imatge o text, mitjançant cable de xarxa o wifi. Les mesures estàndards dels panells són de 1600 x 480 i 1920 x 480, encara que es poden adaptar a altres mides. També es poden unir diferents mòduls estàndards, per a formar rètols de dimensions més grans, tant d'ample com de llarg. Aquesta classe de rètols són una forma impactant de destacar el negoci a preus molt competitius.

Finalment, els portacartells de led A4, A3, A2 i A1 il·luminats a dues cares (4500 Lux) són ideals per a aparadors i interiors d'oficines immobiliàries, agències de viatge, òptiques, etc. Disposen de cables tensors laterals, i això permet regular l'alçada del portacartell led. La instal·lació pot ser tant amb cable tensat, com suspès. El color habitual del portacartell és gris, encara que es poden fabricar d'altres colors sota demanda mínima. Els expositors led són una forma més actual i moderna d'exposar la publicitat i/o els productes, i fer arribar la informació als clients amb elegància i un alt impacte visual.

Amb totes aquestes novetats, és evident que l'empresa rosinca esdevé un referent en el sector del rètol a la comarca, expliquen des de Disrètol.

DISRÈTOL

  • Adreça: Carrer València, 19. Roses
  • Telèfon: 972 459 558
  • Web: www.disretol.net