El Coworking l'Escala és un espai físic de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes, compartir un mateix espai i trobar una sèrie de companys amb qui connectar, formar-se i créixer professionalment, així com poder encaminar un negoci o projecte cap al futur que es desitja.

És un lloc agradable i acollidor, amb molt bon ambient, tranquil, amb taules amples i mòbils, sala de reunions, cuina, fibra òptica i un gran sentiment de comunitat. A més, està situat a pocs minuts a peu del centre i molt a prop de la platja, en una zona de fàcil accés i aparcament.

Fins al moment s'han creat bonics i interessants projectes intercanviant sinergies entre diferents coworkers, i això fa que la comunitat segueixi creixent molt positivament.

Espai polivalent

En ser un espai força polivalent, constantment s'hi sumen altres persones amb diferents oficis, amb les quals sorgeixen nous projectes sorprenents.

Des de la direcció del centre expliquen que a l'establiment hi ha espai per a tothom. «No importa a què et dediquis, aquí t'espera una taula i un espai superacollidor on, a més d'exercir la teva feina, podràs experimentar que formar part del Coworking l'Escala et pot obrir nous horitzons amb els quals potser no hi comptaves», diuen. Així doncs, l'espai pot ser d'utilitat per a autònoms, gestors de pime, freelances o emprenedors que necessitin un espai on treballar tranquil·lament, sense horaris i amb una companyia immillorable en què un se sent com a casa. Per a més informació es pot accedir a les instal·lacions i informar-se sense compromís.COWORKING L'ESCALA

  • Adreça: Carrer Closa del Llop, 3. L'Escala
  • Telèfon: 647 793 479
  • Web: www.coworkinglescala.com