Grup Gestió Girona és un gabinet professional dedicat als serveis integrals en l'assessorament empresarial. Des de l'any 1979, és a dir, des de fa quaranta anys, treballa amb el compromís de satisfer les expectatives dels seus clients amb anticipació i coneixement de les seves necessitats en els àmbits econòmic, fiscal, laboral i jurídic.

L'essència del despatx és l'acompanyament de tots els seus clients, tant en el dia a dia com en la presa de decisions futures, per tal d'estar ben assessorat en tot moment i amb una relació propera i proactiva.

Cinc delegacions

Per tal de poder arribar al màxim de clients, el Grup Gestió, amb la seu principal a Girona -les oficines són al cèntric carrer Ultònia 2-6-, disposa de delegacions a les grans ciutats de la demarcació, com són Figueres, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Platja d'Aro.

Joan Sagué -director del despatx de Figueres- i Pere Juanola -director del despatx de Roses- destaquen «la qualitat de l'assessorament gràcies a l'experiència, a l'especialització en les diferents àrees empresarials i al tracte directe amb cada client que permeti una eficàcia òptima».

Així mateix, ambdós tenen clar que «estar ben assessorat en el moment de la presa de decisions pot suposar un important estalvi, tant en l'aspecte econòmic com en la tranquil·litat d'haver actuat de forma adequada». Per això posen a disposició dels empordanesos la seva reconeguda experiència en el sector de l'assessorament empresarial.

Servei global

Grup Gestió Girona compta amb un equip multidisciplinari format per més de vuitanta professionals especialitzats en les diferents branques empresarials, amb la finalitat de poder oferir, en tot moment, un servei global amb coneixement i experiència. Un equip humà que té com a objectiu aportar les millors solucions al client per a cobrir les seves necessitats.

GRUP GESTIÓ GIRONA A L'ALT EMPORDÀ

  • Adreça Figueres: av. Salvador Dalí, 13
  • Telèfon: 972 678 126
  • Adreça Roses: av. Jaume I, 25 B 1erA
  • Telèfon: 972 459 325
  • Web: www.gestiogirona.com