Amb més de trenta anys d'experiència en el sector, Accés Ràpid SL és el distribuïdor oficial a Girona de portes automàtiques Manusa. Un equip humà professional qualificat ofereix, a Girona, la instal·lació i el muntatge de qualsevol mena de porta automàtica de pas per a persones. L'atenció personalitzada i un servei tècnic d'excel·lent qualitat són altres trets principals de l'empresa.

Per poder oferir solucions a tots els sectors del mercat, Manusa ha optat per diversificar les aplicacions tradicionals de les portes automàtiques. Exemple d'això són la recent incorporació de portes giratòries i les seves noves línies de producte, destinades a àmbits relacionats amb la sanitat i els serveis.

Manusa, amb més de trenta anys d'experiència en el sector, disposa d'una fàbrica de més de sis mil metres quadrats a Valls. És una de les principals marques de portes automàtiques a escala internacional. Compta amb els certificats de qualitat més exigents dins l'àmbit europeu, una qualificació que els permet seguir competint en totes les categories dels seus productes.

Accés Ràpid SL

Adreça: Carrer Serradell Molines, 11-13. La Bisbal d'Empordà.

Telèfon: 972 641 416

Web: www.accesrapid.com