Motor Tàrrega Trucks, empresa instal·lada al terme municipal del Far d'Empordà, al polígon industrial Logis Empordà, es dedica a la distribució, la reparació, el lloguer, i té una àmplia gamma de serveis per al sector dels vehicles industrials. Ofereix un servei integral des de les zones d'influència de Figueres, Tàrrega, Lleida, la Seu d'Urgell i Manresa amb un equip especialitzat en vehicles industrials.

El concessionari de l'àrea de Figueres, que es va estrenar l'any 2016, compta amb 2.000 m2 de taller i oficina i una esplanada de 6.000 m2 -va començar amb un taller provisional- tot plegat molt a prop dels principals eixos de comunicació, com l'autopista AP-7 i la carretera N-II.

«El nostre objectiu és donar servei a les empreses de l'Empordà i de Girona en general, però també als molts clients d'arreu d'Espanya que s'aturen a Figueres per deixar els seus vehicles a punt perquè puguin completar les seves rutes de transport cap a Europa o la Península», argumenten. Motor Tàrrega Trucks també és el distribuïdor exclusiu de vehicles industrials Renault Trucks a la província de Girona, proveint tant de servei postvenda com de vehicles nous i de lloguer a tota la demarcació de Girona.

Després de dos anys a la província, Motor Tàrrega Trucks ha ampliat la seva gamma de productes amb els semiremolcs de la marca Kassbohrer, equips de fred de la marca Hwasung Thermo i tacògrafs digitals i serveis de gestió de flota de la marca Continental-VDO, amb l'objectiu d'oferir un servei de 360 graus als clients de vehicles industrials.

Diferents premis i reconeixements

L'equip que conforma Motor Tàrrega Trucks està dedicat a oferir als clients les solucions més adequades per a la gestió dels seus vehicles industrials lleugers o pesats, amb un complet estoc de recanvis, uns tallers equipats i un personal àmpliament format. La qualitat i rapidesa del servei, la vocació de creixement, la incorporació de les últimes tecnologies i, sobretot, la confiança dels seus clients els ha permès rebre el reconeixement, en repetides ocasions, com un dels serveis integrals de vehicles industrials més capdavanters a Espanya, i també a Europa. En aquest sentit, també han estat reconeguts amb el premi al millor concessionari del servei de postvenda i amb el Retail Excellence com un dels millors concessionaris d'Europa.

«La nostra vocació és seguir aquest camí, tot oferint un servei integral, innovador i en constant renovació, que ens permeti créixer conjuntament amb els nostres clients», expliquen.

MOTOR TÀRREGA TRUCKS

  • Adreça: Carrer La Pireta, 16. Logis Empordà. El Far d'Empordà.
  • Telèfon: 973 312 404
  • Web: www.motortarrega.com