L'Hotel Mas Bosch 1526 ofereix una experiència poc convencional en un nou espai que es troba al veïnat de les Tres Cases d'Avinyonet de Puigventós. La masia, un complex del segle XVI envoltat de natura i cavalls, ha sigut reformada i transformada en hotel boutique amb les tendències més noves en arquitectura i domòtica. A l'Hotel Mas Bosch, de quatre estrelles, l'interiorisme està cuidat al detall, amb tonalitats clares. Dividit en dues plantes, permet gaudir de la comoditat i el confort desitjats, tant al costat de la xemeneia com en els diferents espais on un es pot relaxar gaudint de l'escalfor de la salamandra per trobar-se com a casa.

Restaurant i esdeveniments

El restaurant ofereix un molt bon producte local per a tots els paladars, gaudint de l'entorn del paisatge empordanès que ofereix la masia. Mas Bosch 1526 organitza celebracions amb un caràcter íntim i privat, personalitzades amb tots els detalls. Un lloc ideal per a esdeveniments d'empresa, amb bona qualitat de wifi a tot l'hotel, sala de reunions per a 30 persones, sala gran per a 80 i un personal professional i apassionat amb el seu treball, que facilita que l'estada es converteixi en una experiència inoblidable.

L'hotel té 16 habitacions, totes amb sistema de climatització controlat per domòtica. L'spa (piscina climatitzada amb dolls per a l'esquena i cervicals, bany de vapor i sauna) es reserva per a un màxim de 4 persones i es pot visitar tant si s'està hostatjat a l'hotel, com si no. En el Centre Wellness es poden reservar tractaments de bellesa.

Sinergies amb el Club de Polo

A només 50 metres de l'hotel es troba el Club de Polo Ampurdan, un dels centres més importants d'Europa en volum de competicions. Juntament amb el Club l'Hotel Mas Bosch 1526, ofereix un programa d'activitats pròpies molt complet i interessant: competicions de polo, jornades de música a l'hotel o sopars temàtics. El client no queda mai indiferent en un conjunt únic per a gaudir-ne.

HOTEL MAS BOSCH 1526

  • Adreça: Les Tres Cases d'Avinyonet
  • Telèfon: 972 560 155
  • Web: www.hotelmasbosch1526.com