Fa 50 anys Florenci Bosch va obrir a Sant Pere Pescador una oficina per oferir un servei d'assegurança, per tranquil·litzar l'agricultor de la zona, ja que asseguraven les seves collites i les empreses dedicades bàsicament al sector agrícola.

Florenci Bosch Soler, actual president de la prestigiosa Mútua catalana d'assegurances i reassegurances Mussap, vetlla perquè la nova generació, formada per Dani Bosch i Elisabeth Comas, segueixi amb la mateixa professionalitat i principis de bones pràctiques en l'assegurança.

Una marcada vocació de servei ha estat sempre prioritat per l'Assessoria Bosch, així com la qualitat, el rigor i la transparència de la gestió. En Florenci i la Dolors, agents exclusius de la mútua Mussap i Previsora Agro-industrial, han format part d'aquests últims 50 anys d'història de l'assessoria.

Com a novetat, des del passat 2018, en Dani i l'Elisabeth s'han format en col·legi de mediadors de Girona com a corredors d'assegurances. Ofereixen als seus clients un ventall més extens en l'oferta de productes i serveis en el món assegurador.

Actualment l'assessoria treballa preferentment amb Mussap i un gran ventall de companyies asseguradores, oferint servei d'assegurances integral com ara pòlisses de la llar, automòbil, embarcacions, patinets, instruments musicals, animals de companyia, responsabilitat civil, conveni, accidents individuals i col·lectius, pimes, salut, decessos, vida, D&O, viatge, Agroseguro, entre moltes altres possibilitats sempre ajustant-se a les diferents necessitats de cada risc.

«La confiança dels nostres clients és el més important per a nosaltres», conclouen els responsables de l'assessoria.

ASSESSORIA BOSCH

  • Adreça: Plaça Major, 7. Sant Pere Pescador
  • Telèfon: 972 520 703
  • Web: www.assessoriabosch.net