Nego6 Assessors compta amb una dilatada experiència en el món empresarial, la seva filosofia és el treball i l'esforç. Les característiques de l'entorn financer, així com la tributació, l'assessoria fiscal i l'assessoria laboral són canviants i, com a conseqüència d'això, sorgeixen cada vegada més qüestions a resoldre. Nego6 Assessors, ubicat al carrer Progrés, 1, de Figueres, compta amb un equip de professionals qualificats dedicats a desenvolupar solucions a la mida del negoci dels seus clients.

Mitjançant l'especialització dels seus diferents departaments, el despatx va néixer amb un objectiu: convertir-se en una plataforma integrada de serveis empresarials, per oferir de forma centralitzada tots els serveis que qualsevol empresa necessita, i perquè l'empresari pugui dedicar el seu temps íntegrament al seu negoci.

Assessorament i tramitació

Nego6 cobreix diferents apartats. Un, el fiscal i tributari que és la clau que permetrà a l'empresa una planificació fiscal i tributària adequada i la presa de decisions necessàries per fer front als reptes dels constants canvis legislatius. Nego6 estableix una estratègia personalitzada que li permet una gestió eficaç i un estalvi dels costos fiscals. Nego6 també treballa les relacions laborals i, tot respectant la legalitat vigent, intenta reduir els costos socials.

En l'apartat legal, Nego6 disposa dels millors especialistes per afrontar amb garanties qualsevol procediment judicial.

D'altra banda, Nego6 també treballa la part comptable i ofereix la possibilitat de desplaçar-se al seu domicili o empresa per recollir tota la documentació; gestionar-ho des del mateix despatx o que el mateix client tramiti la gestió comptable i només assessorar-lo. Un altre servei de Nego6 són les assegurances, tot oferint propostes específiques i personalitzades amb les companyies més solvents. Finalment, també proposa als clients la cerca d'ajuts i subvencions per afrontar les primeres despeses i l'assessorament en la sol·licitud d'un crèdit.

NEGO6 ASSESSORS

Adreça: Carrer Progrés, 1 porta 2

Telèfon: 972 501 454

Web: www.nego6.cat