L'empresa figuerenca MRW compta amb una llarga trajectòria i ofereix un servei de missatgeria per Espanya, Portugal i la Catalunya Nord. Amb més de 25 professionals en plantilla i 15 vehicles per als seus serveis, MRW intenta oferir un servei integral i adaptat a les necessitats de cada client.

Fa poc, a l'empresa, hi ha hagut dos canvis importants. El primer és el canvi en la gerència, que ara recau en Enric Santiáñez. «Ens caracteritzem per la qualitat del nostre servei», assegura. L'altre canvi és el de la seu de la instal·lació, que fins ara havia estat al carrer Borrassà. Avui dia la seu central se situa al carrer Rabós d'Empordà, a la zona de la depuradora. Es tracta d'un lloc més espaiós i accessible, tant per als clients com per als transportistes. El canvi els ha permès sumar sis places de pàrquing exclusiu per als usuaris.

El gerent destaca que «podem arribar a qualsevol punt d'Espanya abans de les 24 hores d'haver fet la comanda». I és que quan un usuari sol·licita un servei de missatgeria, ells es comprometen a entregar-lo abans d'un dia. MRW té altres tipologies de servei que encara són més ràpides i poden arribar a entregar el paquet després de deu hores d'haver fet la sol·licitud. A part d'aquest, hi ha la modalitat de servei diürn, d'entrega prioritària. Per als clients d'MRW també ofereixen un servei de Burofax en què, des d'una aplicació que proporcionen, es poden enviar documents amb validesa legal, sense anar a Correus.

Les mascotes tenen preferència

Un dels serveis especials que ofereixen té relació amb les mascotes. L'empresa MRW transporta animals vius a través de servei prioritari, tot garantint la seva seguretat i benestar. En aquest sentit, han transportat àligues a França, un porc vietnamita o crustacis vius des de Galícia per a restaurants de la comarca, entre altres.

A més d'enviaments, MRW promou activitats socials, com el patrocini a l'equip de bàsquet adaptat de l'Adepaf, format per jugadors amb diversitat funcional de l'Altem i el Dofí.